Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Otevřená vs uzavřená sluchátka

o Navštíveno 856x o
o 04.01.2006, 21:28 | Luke_288
asi je to dost lama dotaz, ale potřebuju nějak laicky vysvětlit rozdíl mezi otevřenýma a uzavřenýma sluchátkama, jejich pro a proti. shanim totiz sluchatka k notebooku a docela se v tom ztracim. pripadny konretni typ uvitam. nechtel bych se dostat přes 5 tis Kč.

o 04.01.2006, 22:11 | actionMed
Moc ti v tom neporadim, ale urcite uzavreny. To pozivaj hl. DJ aby neslyseli okolni zvuky a lip vynikne zvuk, hlavne bassy,...
o 05.01.2006, 10:58 | Dave0401
hlavne... doufam, ze mas externi Live-ku?? z internich zvukovek je shitsky zvuk!
a pokud hodlas investovat kolem 5-ti tisic, tak to radne promysli..
otevrene.. pokud trochu pridas volume, tak s tim rusis i ostani lidi.. vecer kdyz je ticho..
uzavrene lip oddeli vnejsi a vnitrni prostor sluchatek... (vetsinou lip basuji ale nejsou idealni na dlouhe noseni..)
o 05.01.2006, 11:00 | Smrada (M)
Jako Dave0401. Jen problem je, ze neslysis okolni zvuky treba jak na Tebe nekdo mluvi. To je problem u me, kdyz sedim v kanclu
o 05.01.2006, 11:01 | FSAL
Smradoch: tak to neni problem ale jedna z vyhod 8-)))
o 05.01.2006, 11:15 | Smrada (M)
Neni, kdyz Ti nekdo zaklepe na dvere, vstoupy a ty mas sluchatka na usich a nohy na stole, tak to nevypada dobre. Jinak na doma mam samozrejme uzavreny ;-)
o 05.01.2006, 11:45 | Luke_288
externi zvukovku nemam a ani ji neplanuju.ted ,mam do zvukovky v notesu pichnuty 2.1 Logitech Z 2300 a zvuk je naprosto v poho. takze sluchatka uzavreny, mam zalusk na tyhle [ Link ]
o 06.01.2006, 12:35 | Dave0401
Luku.. lituju ty sluchatka.. nikdy totiz nedostanou to, co umi zahrat..
ver mi .. zkousel jsem hodne zvukovek.. a interni zatim zadna nehraja dobre!!!
chce to externi zvukovku a jeste lip k tomu i samostatny sluchatkovy zesilovac...
pokud to chces primo na tu zvukovku postaci sluchatka v cenove relaci kolem 500,-
Ver mi.. osobni zkusenost.. (byl bys vazne zklamany)
Ale vyber sluchatek SUPR... Ty Sennheisery ma bratranek a supr... ale na audiofilskem zesaku NAD ;))
o 06.01.2006, 20:39 | RedBaron
Pro všechny integrovaný zvukovky je na hudbu škoda pecek za kilo, naprostej souhlas...
o 07.01.2006, 20:07 | Luke_288
no dobry, jelikoz do toho fakt nevidim, necham si poradit. potrebuju teda vedet jakou konkretne zvukovku k notesu a jakej zesilovac na ty sluchatka. protoze asi fakt nedam takovej ranec za sluchatka a ono to bude hrat na hovno
o 23.01.2006, 14:32 | Luke_288
tak jsem trosku hledal a chci se naposledy zeptat abych v tom mel jasno, protoze kamos koupil KOSS UR29 k notesu a hrajou opravdu bidne.
nasel jsem tuhle externi zvukovku
[ Link ]
bude to s temahle sluchatkama
[ Link ]
v poho?
predem dik za odpovedi
o 23.01.2006, 21:03 | Luke_288
a ted sem se docet, ze ty sennheisery skoro nebasujou, tak nevim :-(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3417 sekund.